U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, jedna osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 12. studenoga oko 17.10 sati u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici 57-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault varaždinske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vanjskim bočnim ogledalom vozila udario je u 52- godišnjeg pješaka koji se nepropisno kretao kolnikom te nije bio označen reflektirajućim prslukom ili drugom reflektirajućom oznakom. U prometnoj nesreći pješak je lakše ozlijeđen. Protiv obojice sudionika bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti. 
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Između 11. i 12. studenoga, u Koprivnici na Trgu kralja Zvonimira na parkiralištu nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u propisno parkirani osobni automobil te napustio mjesto događaja. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 12. studenoga oko 9.30 sati u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 44-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Daewoo križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet s parkirališta oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Bmw križevačke registarske oznake kojim je upravljao 33-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 12. studenoga oko 20.10 sati, u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici 20-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udario u metalni stup s oznakom naziva ulice. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 1,65 promila. Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja te će protiv njega bit pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila