U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.      
 
 Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 4. siječnja oko 8.20 sati, u Svetom Ivanu Žabno u Zagrebačkoj ulici 24-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog skretanja ulijevo na kolni ulaz došlo je do sudara s osobnim automobilom Peugeot našičke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 37-godišnji vozač, a koji je pretjecao teretni automobil Mercedes. Nakon sudara osobni automobil Peugeot je sletio van kolnika i udario u hidrant. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

Jučer, 4. siječnja oko 10 sati, u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 62-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udarila u osobni automobil Mercedes križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 45-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera i skretanja ulijevo. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

Jučer, 4. siječnja oko 12.20 sati, u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića 28-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW njemačke registarske oznake. Zbog nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Audi virovitičke registarske oznake, kojim je upravljao 59-godišnji vozač, a koji je skretao ulijevo došlo je do sudara vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

Jučer, 4. siječnja oko 15.05 sati, na cesti Đurđevac – Virje nepoznati vozač je upravljao nepoznatim vozilom te udario u osobni automobil Peugeot virovitičke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 57-godišnji vozač. Nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila