U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. siječnja, oko 3.30 sati, u Novački 29-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Golf koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika na zelenu površinu i prednjom stranom vozila udario u drvenu ogradu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. siječnja, oko 12.35 sati, u Križevcima u Ulici Mladine 40-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi njemačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Audi križevačke registarske oznake kojim je upravljala 55-godišnja vozačica. Tom prilikom  došlo je do sudara dvaju vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 24. siječnja, oko 19.35 sati, u Koprivnici u Ulici Čarda 78-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog mimoilaženja došlo je do kontakta bočnim ogledalima s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnji vozač, a koji također nije ostavio dovoljan razmak između svojeg vozila i vozila s kojim se mimoilazi. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću 78-godišnji vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Noćas, 25. siječnja, oko 1.15 sati, u Kozarevcu u Ulici Petra Preradovića 55-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mazda zagrebačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozač je vozilom udario u prilazni most i sletio u odvodni kanal.  Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila