U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, u jednoj biciklista teško ozlijeđen

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća u kojoj je biciklista teško ozlijeđen i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća u kojoj je biciklista teško ozlijeđen i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Noćas, 16. listopada, oko 00.10 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 18-godišnjak je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, krećući se  nepropisno nogostupom u smjeru Kolodvorske ulice. Tom prilikom iz neutvrđenih razloga došlo je do pada vozača bicikla na kolnik. Biciklista je zadobio tešku tjelesnu ozljedu, a na okolnosti prometne nesreće provodi se kriminalističko istraživanje.   

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 15. listopada, oko 14.20 sati, u Koprivnici na Peteranskoj cesti mladi 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Alfa Romeo zagrebačke registarske oznake u smjeru Peteranca te nepropisno pretjecao osobni automobil u trenutku kada je iz suprotnog smjera nailazio teretni automobil Man koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 42-godišnji vozač. Tom prilikom teretni automobil je udario u bočnu stranu osobnog automobila Alfa, koji je odbačen u betonsko-metalnu ogradu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv mladog vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 15. listopada, oko 16 sati, u Sokolovcu u Koprivničkoj ulici 46-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobil Man i priključno vozilo Goldhofer križevačke registarske oznake u smjeru Velike Mučne. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udario u lijevo vanjsko osvrtno ogledalo osobnog automobila Suzuki zagrebačke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnji vozač. Vozaču teretnog vozila naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 15. listopada, oko 22.15 sati, u Koprivnici u Bilogorskoj ulici 50-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,69 promila u smjeru Špoljarske ulice. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji vozač. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila