U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija.promet.2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 20. travnja, oko 00.30 sati, u Đurđevcu u Vinogradskoj ulici 41 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika i udario u drveni stup javne rasvjete. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.     
 
Jučer, 20. travnja, oko 11 sati, u Koprivnici na Trgu Mladosti 64 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza uslijed neprilagođene brzine prednjim djelom vozila udario je u bočnu stranu bicikla, kojim je nepropisno i bez zaštitne kacige na glavi preko obilježenog pješačkog prijelaza upravljalo 13 – godišnje dijete. Protiv vozača osobnog automobila bit će pokrenut prekršajni postupak, a zbog prekršaja djeteta dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila