U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 22. listopada, oko 15 sati, u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Seat Ibiza koprivničke registarske oznake u smjeru Varaždinske ceste. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjom stranom vozila udarila je u stražnju stranu osobnog automobila Fiat Punto zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 25-godišnja vozačica, koja se zaustavila radi prometne situacije ispred sebe, odnosno iza zaustavljenog osobnog automobila Citroen koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 41-godišnja vozačica s namjerom skretanja u lijevo. Od siline udara osobni automobil Fiat je udario u stražnju stranu Citroena. U prometnoj nesreći 41-godišnja vozačica lakše je ozlijeđena, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 22. listopada, oko 10.40 sati, u Štaglincu 46-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes švicarskih registarskih oznaka u smjeru Glogovca. Uslijed nepropisnog skretanja u lijevo na kolni ulaz na lijevoj kolničkoj traci bočnom stranom vozila udario je u teretni automobil Mercedes njemačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 35-godišnji vozač, a koji je bio u punoj fazi pretjecanja osobnog automobila Mercedes. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila