U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/Promet.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 8. srpnja, oko 10.25 sati, u Markovcu Križevačkom 51-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault bjelovarske registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda virovitičke registarske oznake, kojim je u smjeru Svetog Ivana Žabna upravljala 52-godišnja vozačica i vozilom udarila u bočnu stranu Renaulta. U prometnoj nesreći oboje vozača su ozlijeđeni, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena. 
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. srpnja, oko 17 sati, u Križevcima 79-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Franje Račkoga oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Citroen zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljala 26-godišnja vozačica. Tom prilikom Citroen križevačkih registarskih oznaka prednjom stranom je udario u bočnu stranu Citroena zagrebačkih registarskih oznaka. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila