U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom kao jeddinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 21. kolovoza, oko 20.20 sati, u Svetom Ivanu Žabno u Zagrebačkoj ulici 35-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,56 promila upravljao je osobnim automobilom VW zagrebačke registarske oznake u smjeru Bjelovara. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom udario u bočni dio osobnog automobila BMW križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnja vozačica. Tom prilikom VW je sletio van kolnika i udario u betonski prilazni most, a BMW je sletio van kolnika, udario u metalnu ogradu te se prevrnuo na bočnu stranu. U prometnoj nesreći oboje vozača su ozlijeđena, također u osobnom automobilu BMW ozlijeđen je 31-godišnji putnik i 1-godišnje dijete, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 21. kolovoza, oko 19.10 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti na benzinskoj postaji 41-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel varaždinske registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unazad vozilom je udario u aparat za točenje goriva i kućište vatrogasnog aparata. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila