U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće, dvije osobe lakše ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.   
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 8. rujna, oko 5.45 sati, na državnoj cesti broj 2 u Borovljanima 62-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault zagrebačke registarske oznake u smjeru Novigrada Podravskog. Uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio osvjetljenog bicikla kojim je u istom smjeru upravljala 51-godišnjakinja koja je na sebi imala reflektirajući prsluk, a nakon toga i udara prednjeg dijela vozila u stražnji dio osvjetljenog bicikla kojim se ispred 51-godišnjakinje u istom smjeru upravljao 52-godišnjak, koji je također koristio reflektirajući prsluk. Nakon udara biciklisti su odbačeni u desni odvodni kanal, a teretni automobil je također sletio u desni odvodni kanal.
U prometnoj nesreći vozači bicikala su lakše ozlijeđeni, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. rujna, oko 10.43 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 67-godišnji vozač upravljao je neregistriranim i neosiguranim radnim strojem-motokultivatorom. Prilikom polukružnog okretanja prednjim djelom vozila udario je u propisno parkirani osobni automobil Smart koprivničke registarske oznake.  Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila