U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće, jedna je osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 3. ožujka, oko 12 sati u Križevcima na Trgu Sv. Florijana 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Golf križevačke registarske oznake u smjeru Zagrebačke ulice. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo vozilom je udario u bočnu stranu motocikla Yamaha koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 39-godišnji vozač, a koji je u tom trenutku nepropisno pretjecao navedeno vozilo. Vozač motocikla je lakše ozlijeđen. Protiv vozača osobnog automobila će biti pokrenut prekršajni postupak, dok je vozaču motocikla naplaćena novčana kazna.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 3. ožujka, oko 7.55 sati u Koprivnici 43-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake u smjeru Kolodvorske ulice. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Josipa Jurja Strossmayera, s kružnim tokom prometa, ušao je u kružni tok, a da prethodno nije propustio osobni automobil BMW koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 57-godišnja vozačica, a koja se nalazila unutar raskrižja s kružnim tokom prometa i kretala se u smjeru Ulice Đure Basaričeka. Tom prilikom BMW je prednjim djelom udario u bočnu stranu Peugeota. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila