U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 27. siječnja, oko 8 sati, u Svetom Ivanu Žabno u Zagrebačkoj ulici 64-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf daruvarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog pretjecanja skupa vozila slovenskih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 31-godišnji vozač došlo je do kontakta dvaju vozila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.   
 
Jučer, 27. siječnja, oko 16 sati, u Križevcima u Ulici Frana Supila 24-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat zagrebačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Tadije Smičiklasa. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja nije zaustavio vozilo na znak crvenog svijetla na semaforu, već je ušao u raskrižje te vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila Fiat križevačke registarske oznake kojim je upravljala 29-godišnja vozačica, a koja je za svoj smjer kretanja imala upaljeno zeleno svjetlo. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila