U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 25. veljače, oko 15.10 sati, u Križevcima u Ulici Nikole Tesle 23-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake te je prilikom uključivanja u promet s parkirališta na kolnik oduzela prednost prolaska osobnom automobilu Opel križevačke registarske oznake kojim je upravljao 41-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 25. veljače, oko 16.30 sati, u Koprivnici u Dugoj ulici 24-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 0,77 promila, upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake u smjeru Ivanjske ulice. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, udario u rubni kamen, nastavio se nekontrolirano kretati po kolniku te udario u nepropisno parkirani osobni automobil, kojeg je nepropisno parkirao 45-godišnji vozač. Protiv 24-godišnjeg vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak, a 45-godišnjem vozaču naplaćena je novčana kazna.

Pisane vijesti | Promet i vozila