U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće, tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 4. rujna, oko 15.10 sati, u Gregurovcu 34-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Polo križevačke registarske oznake u smjeru Križevaca. Prilikom nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u bočnu stranu prikolice koju je vukao traktor Ursus križevačke registarske oznake, a kojim je upravljala 48-godišnja vozačica, koja se kretala u smjeru mjesta Ferežani. Nakon sudara prikolica je odbačena u desni putni jarak, a vozilo Polo u osobni automobil Mercedes njemačke registarske oznake, kojim je upravljala 35-godišnja vozačica i kretala se iza traktora. U prometnoj nesreći svi troje vozača su ozlijeđeni, a vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 2,09 promila. Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će podnesena odgovarajuća pismena.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 4. rujna, oko 7.50 sati, na cesti Peteranec-Koprivnica 25-godišnji vozač  upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Prilikom nepropisnog pretjecanja nepoznatog vozila bočnom stranom Golfa udario je u bočnu stranu osobnog automobila Golf koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 22-godišnji vozač, a koji je bio u fazi pretjecanja oba vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila