U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće, tri osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/foto - ilustr - auto.jpg

Zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 26. prosinca oko 22.25 sati, na otvorenom djelu ceste Čepelovac - Đurđevac 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 0,99 promila upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika, udario u zemljanu uzvisinu te se okrenuo na krov. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, dok su dva 17-godišnja putnika zadobila teške ozljede.

Vozaču je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 26. prosinca oko 16.05 sati u Virju u Novigradskoj ulici 43-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,08 promila upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udario je u osobni automobil Nissan zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 53-godišnji vozač koji je usporavao kretanje zbog skretanja. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila