U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su četiri osobe lakše ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su četiri osobe lakše ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom.       
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 31. siječnja oko 18.10 sati, u Peterancu u Ulici Braće Radića 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW Polo koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 34-godišnja vozačica te je došlo do sudara vozila. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, kao i troje putnika (starosti 10,13 i 14 godina) iz osobnog automobila VW. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 31. siječnja oko 9.30 sati, u Križevcima u Koruškoj ulici 69-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Bmw križevačke registarske oznake u smjeru Zagrebačke ulice. Zbog neprilagođene brzine vozačica je vozilom sletjela van kolnika i udarila u betonski stup ograde. Protiv vozačice je pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila