U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.    
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 17. prosinca, oko 6.30 sati, u Koprivnici na Peteranskoj cesti 66 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice Mihovila Pavleka Miškine. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Mercedes koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 46 – godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću lakše je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 17. prosinca, oko 21.45 sati, u Križevcima u Koprivničkoj ulici 20 – godišnji vozač upravljao je prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,22 promila osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Passat križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 47 – godišnji vozač. Nakon sudara Audi je sletio van kolnika u desno, udario u betonsku ogradu, vratio se na kolnik te ponovno sletio van kolnika u lijevo i udario vozilom u garažna vrata. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila