U protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna je ozlijeđena, prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna je ozlijeđena, prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Izdvajamo:

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 6. rujna oko 9.20 sati, u Peterancu u Ulici braće Radića 56-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake u smjeru Drnja. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 6. rujna oko 14.50 sati, u Križevcima u Ulici Nikole Tesle na parkiralištu 62-godišnji vozač upravljao je autobusom bjelovarskih registarskih oznaka. Prilikom nepropisne vožnje unatrag udario u propisno parkirani osobni automobila. Protiv vozača autobusa će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 6. rujna oko 20.30 sati, u Sigecu u Ulici Matije Eršega 13-godišnjak je upravljao tehnički neispravnim biciklom, nije osposobljen za upravljanjem biciklom, bez pratnje starije osobe koja je navršila 16 godina, nije imao zaštitnu kacigu na glavi, bez reflektirajućeg prsluka ili reflektirajuće odjeće ili druge reflektirajuće oznake. Dolaskom do raskrižja radi tehničke neispravnosti uređaja za zaustavljanje biciklom je udario u osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 41-godišnja vozačica. Policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom centru za socijalnu skrb.
  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila