U protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće, u jednoj nesreći vozač mopeda ozlijeđen

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 3. rujna, oko 19.20 sati, u Ivancu Križevačkom 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Vozač osobnog automobila dolaskom do raskrižja skrenuo je ulijevo te je tom prilikom došlo do udara prednjeg dijela neregistriranog i neosiguranog mopeda, na kojemu nisu ugrađena svjetla, a kojim je upravljao 23-godišnji vozač koji na glavi nije imao zaštitnu kacigu u prednji dio osobnog automobila. Vozač mopeda pao je na prednji dio osobnog automobila, a potom na kolnik, a kretao je Ivancem Križevačkim u smjeru Glogovnice. U prometnoj nesreći vozač mopeda je ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Obojici vozača vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u krvi.
Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će dostavljena pismena nadležnom državnom odvjetništvu.  

Zbog vršenja očevida od 20 do 24 sata za sav promet bila je zatvorena dionica županijske ceste broj ŽC-2089 između mjesta Ivanec Križevački i Glogovnice, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 3. rujna, oko 9.35 sati, u Šemovcima u Ulici Stjepana Radića 84-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisnog uključivanja u promet iz dvorišta prednjim djelom vozila udarila je u bočni dio osobnog automobila Škoda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 32-godišnji vozač. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 3. rujna, oko 12.55 sati, u Virju u Ulici Ljudevita Gaja 43-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Seat sisačke registarske oznake u smjeru Molvi. Prilikom nepropisnog skretanja ulijevo u trenutku kada je u istom smjeru nailazio osobni automobil Audi koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 50-godišnji vozač, a koji je pretjecao osobni automobil Seat, te je došlo do sudara vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 3. rujna, oko 17.35 sati, u Đurđevcu u Ulici Tina Ujevića nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te udario u rubni kamen, sletio van kolnika na travnatu površinu te udario u ukrasni grm i metalni stup nosača naziva ulice. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga.  
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila