U protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je pet osoba ozlijeđeno

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.   
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 26. kolovoza, oko 10.30 sati, u Koprivnici na Križevačkoj cesti 22-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake u smjeru Reke. Zbog ne držanja potrebitog razmaka prilikom vožnje u slijedu udarila je u stražnji dio osobnog automobila Land Rover njemačke registarske oznake kojim je upravljao 63-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen radi prometne situacije ispred sebe. Nadalje, automobil Land Rover je odbačen na osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 49-godišnji vozač, a koji je također bio zaustavljen, radi prometne situacije ispred sebe. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 63-godišnji vozač i 32- godišnji putnik u osobnom automobilu Land Rover. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 26. kolovoza, oko 14.05 sati, u Sokolovcu u Križevačkoj ulici 69-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake u smjeru Velike Mučne. Uslijed nepropisnog pretjecanja teretnog vozila, prednjim djelom vozila je udario u stražnji bočni dio osobnog automobila Dacia koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 72-godišnji vozač, koji je bio u fazi skretanja u lijevi te je vozilo Dacia odbačeno na makadamski put. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 72-godišnji vozač, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 26. kolovoza, oko 18.25 sati, u Đelekovcu u Ulici Mihovila Pavleka Miškine 52-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet oduzeo je prednost prolaska motociklu Suzuki koprivničke registarske oznake kojim je u smjeru Torčeca upravljao 21-godišnji vozač. Tom prilikom motocikl je udario u bočnu stranu teretnog vozila te su vozač motocikla i 17-godišnja putnica pali na kolnik. Kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te podnošenje odgovarajućih pismena.    
 

Pisane vijesti | Promet i vozila