U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 14. siječnja, oko 13.20 sati, u Koprivnici 78-godišnji vozač upravljao je s osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake krećući se Radničkom cestom u smjeru raskrižja sa zaobilaznom cestom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Ford koprivničke registarske oznake kojim je zaobilaznom cestom u smjeru Štaglinca  upravljala 48-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do udara prednje strane Forda u bočnu stranu Golfa. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica Forda i 20-godišnji putnik u automobilu Ford.  Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 14. siječnja, oko 12. 05 sati, u Koprivničkom Ivancu u Koprivničkoj ulici 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unaprijed s kolnog ulaza nije propustio osobni automobil Golf koprivničke registarske oznake, a kojim je u smjeru Koprivnice upravljala 25-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Noćas, 15. siječnja, oko 1.15 sati, u Koprivnici 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se Zagrebačkom ulicom u smjeru Ulice Ivana Česmičkoga. Uslijed neprilagođene brzine vozilo se zarotiralo na kolniku, sletjelo na pješačko-biciklističku stazu i travnatu površinu te udarilo u metalni stup javne rasvjete. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila