U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće 

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 12. veljače, oko 13.20 sati, u Koprivnici na Peteranskoj cesti 18 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake te prilikom uključivanja u promet s kolnog ulaza oduzeo je prednost prolaska mopedu Tomos koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 79 – godišnji vozač. Tom prilikom moped je udario u bočnu stranu osobnog automobila, a vozač je pao na kolnik. U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač mopeda koji je tijekom vožnje koristio kacigu koja nije bila homologirana. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će dostavljena odgovarajuća pismena.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 12. veljače, oko 17 sati, u Sigecu u Ulici Matije Gupca 74 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake krećući se u smjeru Ulice Berute Ivana. Tom prilikom na ulicu je istrčao pas vlasništvo 56-godišnjaka, koji nije poduzeo sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora te je vozilo udarilo u psa. Vlasniku psa naplaćena je novčana kazna.

Danas, 13. veljače, oko 2 sata, na cesti Vlaislav-Plavšinac  20 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,75 promila. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je udarilo u smjerokazni stupić i sletjelo u lijevi odvodni kanal. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila