U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/Policija2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 27. veljače, u 10 sati, u Sirovoj Kataleni 21– godišnji vozač bez zaštitne kacige na glavi  upravljao je neregistriranim i neosiguranim motociklom Aprilia prije položenog vozačkog ispita određene kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,57 promila. Vozač se vozilom nije kretao sredinom prometne trake koja se proteže uz desni rub kolnika te je vozilom zahvatio travnatu površinu, tom prilikom upravljačem je zahvatio i stablo čempresa te je s motociklom pao na kolnik. Vozač je zadobio ozljede čija će kvalifikacija biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 27. veljače, oko 14.05 sati, u Kozarevcu u Ulici Petra Preradovića 56-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Prilikom uključivanja u promet s kolnog ulaza oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 23-godišnja vozačica u smjeru Kloštra Podravskog. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 27. veljače, oko 19.40 sati, u Finčevcu 31–godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake krećući se u smjeru Križevaca. Tom prilikom na ulicu je istrčao pas vlasništvo 61-godišnjakinje, koja nije poduzela sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora te je vozilo udarilo u psa. Protiv vlasnice psa će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila