U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 12. ožujka, oko 14.04 sati, u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 33 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Smart križevačke registarske oznake krećući se u smjeru Ulice Petra Zrinskog, tom prilikom nije propustila 75 – godišnju pješakinju koja se nalazila na obilježenom pješačkom prijelazu te je osobni automobil udario u pješakinju koja je pala na kolnik. Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će poznata točna kvalifikacija ozljeda i podnošenje odgovarajućih pismena.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 12. ožujka, oko 11.11 sati, u Malim Grabičanima 29 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Toyota koprivničke registarske oznake krećući se u smjeru Lepavine. Tom prilikom na ulicu je istrčao pas vlasništvo 19-godišnjaka, koji nije poduzeo sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora te je vozilo udarilo u psa. Protiv vlasnika psa bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 12. ožujka, oko 12 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava na parkiralištu 24-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad vozilom je udarila u parkirani osobni automobil Fiat križevačke registarske oznake. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila