U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 29. ožujka, oko 12.35 sati, u Severovcima 68-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Novog Virja. Prilikom nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 74-godišnji vozač, došlo je do kontakta bočnim ogledalima. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 29. ožujka, oko 14.15 sati, u Virju 23-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Mitrovica. Zbog ne prilagođene brzine kretanja prednjim djelom vozila je udarila u stražnji dio osobnog automobila Dacia karlovačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 40-godišnja vozačica,  a koja je bila zaustavljena zbog prometne situacije ispred sebe. Protiv vozačice koja je izazvala prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 29. ožujka, oko 14.55 sati, u Kenđelovcu 23-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW bjelovarske registarske oznake krećući se u smjeru Bjelovara. Zbog ne prilagođene brzine kretanja prednjim djelom vozila je udarila u stražnji dio osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 45-godišnja vozačica,  a koja je bila zaustavljena zbog prometne situacije ispred sebe. Od siline udarca Opel je udario u stražnju stranu osobnog automobila Audi križevačke registarske oznake kojim je upravljao 36 – godišnji vozač koji je također bio zaustavljen zbog nastale prometne situacije ispred sebe. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila