U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 11. travnja, oko 12.30 sati, u Đurđevcu u Ulici Stiska 18-godišnjak je upravljao neregistriranim  mopedom Tomos zemljanim putem ulice prevozeći na mopedu trogodišnje dijete. Uslijed nepropisnog upravljanja mopedom došlo je do pada vozača i djeteta. Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede, a protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će biti dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 11. travnja, u 16.20 sati, u Novigradu Podravskom u Ulici Trnovec 12-godišnje dijete upravljalo je biciklom bez zaštitne kacige na glavi i bez pratnje osobe koja je navršila 16 godina, krećući se u smjeru Koprivničke ulice. Prilikom nepropisnog kretanja kolnikom dijete je biciklom udarilo u osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43-godišnji vozač. O događaju će biti izvješten nadležni centar za socijalnu skrb.
 
Jučer, 11. travnja, oko 23.55 sati, u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf zagrebačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,53 promila. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udario u više betonskih žardinjera. Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila