U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/Promet.auto.kc.jpg

Na području Policijske uprave u protekla 24 sata zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom 

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 3. lipnja oko 6.45 sati, u Borovljanima 37-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mazda koprivničke registarske oznake. Zbog nedržanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udarila je u osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 27-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći 27-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 3. lipnja, oko 7.25 sati, na cesti Hampovica-Šemovci 31-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Kia bjelovarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja došlo je do kontakta s osobnim automobilom Renault bjelovarske registarske oznake kojim je upravljala 46-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 3. lipnja, oko 10.45 sati, na cesti Majurec – Križevci 38-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog skretanja udario je u osobni automobil Fiat križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 22-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Stranica