U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće.

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 19. lipnja, oko 19.30 sati, u Križevcima 46-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava oduzeo je prednost prolaska motociklu Honda našičke registarske oznake kojim je upravljao 22-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozač motocikla je ozlijeđen, a policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 19. lipnja, oko 21 sat, u Bočkovcu 33-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,04 promila osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 52-godišnji putnik. Vozač je uhićen, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.  
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 19. lipnja, oko 10.10 sati, u Koprivnici u Križevačkoj ulici na parkiralištu 50-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u osobni automobil Ford koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 62-godišnja vozačica. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila