U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/Policija2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Jučer, 14. rujna oko 15.45 sati, u Osjeku Vojakovačkom 19-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Chevrolet križevačke registarske oznake. Prilikom mimoilaženja s teretnim automobilom Volvo zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnji vozač, vozač Chevroleta je zbog nepropisnog kretanja sletio van kolnika i udario u betonski most. Kontakta između vozila nije bilo, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 14. rujna oko 18.55 sati, u Koprivnici u Starogradskoj ulici 79-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udarila u osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 42-godišnja vozačica. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 14. rujna oko 22.15 sati, u Budančevici u Kolodvorskoj ulici 36-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Passat šibenske registarske oznake pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udario u propisno parkiran na kolnom ulazu osobni automobil Mercedes. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila