U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, jedna je osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.      
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 27. listopada oko 21.40 sati, u Sokolovcu u Kalničkoj ulici 35-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,70 promila. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u parkirani osobni automobilom Renault bjelovarske registarske oznake. Vozač je lakše ozlijeđen, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 27. listopada oko 8 sati, u Kunovec Bregu u Ulici Dol 55-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom Man koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja dizalicom koja je bila na stražnjoj strani vozila je udario u betonski stup ograde. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 27. listopada oko 14 sati, u Kloštru Vojakovačkom 56-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom Renault zagrebačke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u teretni automobil Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljala 61-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Stranica