U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 18. siječnja oko 17 sati, u Virju 49-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Touareg koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja na Trgu bana Josipa Jelačića oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 40-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, 40-godišnja vozačica je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 18. siječnja oko 6 sati, u Koprivnici u Ledinskoj ulici 45-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen zagrebačke registarske oznake u smjeru Ulice kneza Domagoja. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u propisno parkirani osobni automobil. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 18. siječnja oko 11.55 sati, u Starigradu u Koprivničkoj ulici 27-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Fiat bjelovarske registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil BMW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 26-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila