U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 14. siječnja, oko 19.20 sati, na cesti Donjara-Carevdar 25-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake u smjeru  Carevdara. Uslijed neprilagođene brzine, vozilom je prešla na suprotnu stanu kolnika, sletjela van kolnika, prevrnula se na bočnu stranu i udarila u stablo bukve.
U prometnoj nesreći vozačica je ozlijeđena. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 14. siječnja, oko 19.15 sati, u Koprivnici 29-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se Bjelovarskom cestom u smjeru raskrižja s Ulicom Novi Brežanec. Dolaskom do raskrižja započeo je  skretati u lijevo te oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu Audi koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do udara prednje strane Audia u bočnu stranu Astre. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 14. siječnja, oko 22.30 sati, u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici na parkiralištu 49-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Golf koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad stražnjom stranom vozila udario je u osobni automobil Fiat kojim je parkiralištem upravljala 35-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila