U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 19. kolovoza, oko 13.20 sati, u Koprivnici 39-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Antuna Nemčića. Dolaskom do raskrižja s Trgom Mladosti oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Seat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 28-godišnja vozačica u smjeru Križevačke ulice. Tom prilikom Renault je prednjom stranom udario u bočnu stranu Seata. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 19. kolovoza, oko 19.50 sati, u Kunovec Bregu 64-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Cvetkovca. Prilikom skretanja u lijevo na kolni ulaz, nije propustila osobni automobil BMW koprivničke registarske oznake, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnji vozač i zadržavao smjer kretanja. Tom prilikom BMW je prednjom stranom udario u bočnu stranu Citroena. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Danas, 20. kolovoza, oko 1.45 sati, u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića 38– godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Nissan koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,86 promila. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika na zelenu površinu te udario u prometni znak i reflektirajuću prometnu opremu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila