U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 6. rujna, oko 9.30 sati, u Štaglincu 18-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda koprivničke registarske oznake u smjeru Glogovca. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u osobni automobil Škoda koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 56-godišnji vozač, koji je skretao ulijevo na kolni ulaz. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 6. rujna, oko 10.35 sati, u Križevcima u Svetokriškoj ulici 28-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda osječke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja prilikom skretanja udesno te nepropisnog kretanja vozilom je udarila u osobni automobil Opel križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 58-godišnji vozač. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 6. rujna, oko 18.25 sati, u Kunovec Bregu 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake u smjeru Subotice Podravske. Uslijed neprilagođene brzine vozilo je udarilo u stražnju stranu osobnog automobila Polo varaždinske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 42-godišnja vozačica, a koja je zaustavila vozilo radi prometne situacije ispred sebe. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila