U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 20. listopada, oko 12 sati, u Reki na Mažuranićevom trgu 74-godišnjakinja upravljala je osobnim automobilom Kia austrijske registarske oznake u smjeru raskrižja s državnom cestom. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Audi koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 26-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do udara Kie u u stražnju bočnu stranu Audia. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 20. listopada, oko 16.10 sati, u Virju u Kolodvorskoj ulici 42-godišnji vozač upravljao je radnim strojem (kombajn) Deutz-fahr koprivničke registarske oznake. Prilikom prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavio radni stroj ispred prelaza dok se uređaj za zatvaranje prometa spuštao te su zvučni i svjetlosni znaci upozoravali da nailazi vlak. Tom prilikom došlo je do kontakta prednjeg dijela radnog stroja i polubranika koji je od siline udarca slomljen. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 20. listopada, oko 21.45 sati, u Koprivnici 43-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake krećući se Križevačkom cestom u smjeru Reke. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom  vožnje u slijedu prednjom stranom vozila je udario u stražnju desnu stranu osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 23-godišnji vozač, a koji je u tom trenutku skretao ulijevo na kolni ulaz. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila