U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 21. travnja, oko 10.45 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka 80-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad s parkirališta došlo je do kontakta u osobni automobil Fiat koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 18-godišnji vozač koji se kretao prilaznim kolnikom te u trenutku sudara bio zaustavljen na prometnoj traci zbog gustoće prometa. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. travnja oko 13.35 sati, u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici 32-godišnji vozač upravljao je autobusom Setra zagrebačke registarske oznake. Prilikom vožnje unazad bočnim dijelom autobusa udario je u metalni stup javne rasvjete. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. travnja oko 14.30 sati, na cesti Rakitnica – Hampovica 47-godišnji vozač upravljao je skupom vozila - teretni automobil Mercedes i priključno vozilo Wielton virovitičke registarske oznake u smjeru Hampovice. Prilikom nepropisnog pretjecanja došlo je do kontakta priključnog vozila i osobnog automobila Opel đakovačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 56-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila