U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 25. travnja oko 6.45 sati, u Virju 67-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretno vozilo Iveco i priključno vozilo Doornwaard krapinske registarske oznake. Tom prilikom nije postupio po vidno postavljenim prometnim znakovima zabrana prometa i radovi na cesti te je prilikom prijelaza preko cestovno-željezničkog prijelaza na kojem se odvijaju radovi kotačima priključnog vozila zapeo između tračnica gdje se i zaustavio. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak. Tom prilikom došlo je do zastoja željezničkog prometa od 6.57 do 7.38 sati.
 
Jučer, 25. travnja oko 12.30 sati, na otvorenom djelu ceste Vlaislav – Plavšinac 85-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake u smjeru Plavšinca. Uslijed nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Renault kojim je upravljao 43-godišnji vozač i skupa vozila-teretno vozilo Mercedes i priključno vozilo Niewiadow registarskih oznaka Republike Srbije kojim je upravljao 37-godišnji vozač, lijevom bočnom stranom vozila udario je u bočnu stranu teretnog automobila Man osječke registarske oznake koji je vukao priključno vozilo Egyedi, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 63-godišnji vozač, a koji je u izbjegavanju direktnog sudara zahvatio bankinu i sletio van kolnika u odvodni kanal i prevrnuo se na desnu stranu. Potom je 85-godišnji vozač Opelom bočnom stranom vozila udario u bočnu stranu skupa vozila kojeg je pretjecao (Mercedes, registarske oznake Republike Srbije) te vanjskom bočnim ogledalom udario u vanjsko bočno ogledalo osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 20-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 25. travnja oko 16.50 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici Augusta Šenoe 35-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat varaždinske registarske oznake krećući se u smjeru Ulice kralja Tomislava. Dolaskom do raskrižja s Vinogradskom ulicom prilikom nepropisnog skretanja udesno u smjeru Glogovca vozilom je udario u bočnu stranu osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 31-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila