U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 26. travnja oko 7.45 sati, u Reki u Ulici kralja Zvonimira 55-godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretni automobil Volvo i priključno vozilo Schwarzmuller virovitičke registarske oznake u smjeru mjesta Velika Mučna. Prilikom nepropisnog skretanja udesno na makadamski put bočnom stranom priključnog vozila udario je u betonski stup dvorišne ograde. Vozaču je naplaćena novčana kazna.   
 
Jučer, 26. travnja oko 12.10 sati, u Đurđevcu u Bjelovarskoj ulici 25-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru mjesta Šemovci u vrijeme kada se iza nje u istom smjeru kretao osobni automobil Peugeot zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 27-godišnji vozač. Tom prilikom 25-godišnja vozačica je nepropisno pretjecala traktor u vrijeme kada je u punoj fazi pretjecanja bio 27-godišnji vozač s vozilom Peugeot te je došlo do sudara dvaju vozila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 26. travnja oko 16.25 sati, u Sokolovcu na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag stražnjim dijelom vozila je udario u propisno parkirani osobni automobil Audi. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila