U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 29. travnja oko 7.40 sati, u Koprivnici u Ulici Mihovila Pavleka Miškine 61-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda zagrebačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Mirka Viriusa te prilikom nepropisnog skretanja ulijevo, sudario se s osobnim automobilom Ford zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 45-godišnji vozač, a koji je bio u punoj fazi pretjecanja Škode i nepoznatog vozila te se Ford zaustavio na biciklističko-pješačkoj stazi. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 29. travnja oko 11.30 sati, u mjestu Marinovec 47-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Man bjelovarske registarske oznake na kojem je prevozio drvnu masu, a da prilikom sudjelovanja u prometu nije sklopio kran koji je smješten na stražnjem dijelu vozila te je kranom zapeo za električni kabel koji je puknuo. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 29. travnja oko 13.40 sati na cesti Kozarevac – Kloštar Podravski 46-godišnji vozač upravljao je radnim strojem JCB virovitičke registarske oznake. Prilikom okretanja na kolniku došlo je do kontakta stražnjeg dijela radnog stroja i bočne strane autobusa Setra virovitičke registarske oznake, kojim je upravljao 28-godišnji vozač u smjeru Kloštra Podravskog. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila