U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

Protiv vozača koji su prouzročili prometne nesreće bit će pokrenut prekršajni postupak

Foto: Ilustracija

Jučer, 3. kolovoza, oko 10.30 sati u Koprivnici u Vinogradskoj ulici 64-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Dacia koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 66-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 3. kolovoza, oko 12.15 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici Vladimira Nazora 45-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja na kolni ulaz udario je u metalnu dvorišnu ogradu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 2,47 promila. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja te će protiv njega bit pokretnu prekršajni postupak.

Jučer, 3. kolovoza, oko 20.50 sati, na cesti Virje – Novigrad Podravski 31-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom KIA koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u putni jarak. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila