U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 21. studenoga oko 11.20 sati, u Koprivnici na Peteranskoj cesti na parkiralištu 67-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 58-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 21. studenoga oko 15.25 sati, u Koprivnici u Ulici Stari Brežanec 24-godišnji vozač upravljao  je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Audi križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 26-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. studenoga oko 18.30 sati, u Križevcima u Bjelovarskoj ulici 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u osobni automobil Nissan križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 68-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila