U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.   
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. siječnja oko 9.13 sati u Virju 20-godišnji  vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u teretni automobil Man zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 58-goišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 24. siječnja oko 15.50 sati, u Štaglincu 33-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake u smjeru Glogovca. Tom prilikom na kolnik je istrčao pas, a kojeg 64-godišnja vlasnica nije držala pod nadzorom te je došlo do udara vozila u psa. Vlasnici psa naplaćena je novčana kazna.  

Jučer, 24. siječnja oko 19.50 sati u Koprivnici u Križevačkoj ulici 14-godišnjakinja se kretala nogostupom kojom prilikom je vodila psa na povodcu te nije poduzela sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora, a koji pas je istrčao na kolnik te je osobni automobil kojim je upravljala 36-godišnja vozačica udario u psa. Prema maloljetnici će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila