U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 5. ožujka oko 14.50 sati, u Đelekovcu u Ulici Pavla Kvakana na parkiralištu 42-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mitsubishi turske registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u parkirani osobni automobil. Vozačica je bila pod utjecajem alkohola od 0,91 promil i protiv nje je pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 5. ožujka oko 19.40 sati, u mjestu Pofuki 50-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u putni jarak i udario u betonski nosač stupa električne energije. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,18 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 5. ožujka oko 20.35 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici Pridvorje 35-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Tom prilikom na kolnik je istrčao pas vlasništvo 70-godišnjakinje te je došlo do kontakta vozila i psa. Protiv vlasnice psa će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila