U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 29. siječnja, oko 11 sati, u Draganovcu 29 – godišnji vozač upravljao je radnim strojem Bomag-HBM koprivničke registarske oznake, uslijed nepropisnog kretanja prednjim djelom tzv. „gredom za poravnavanje“ udario je u metalni nosač dvorišne ograde i pomaknuo ga s ležišta. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 29. siječnja, oko 11.50 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog, na parkirališnom prostoru, 67 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog parkiranja prednjim djelom vozila udario u bočnu stranu propisno parkiranog osobnog automobila Citroen križevačke registarske oznake. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 29. siječnja, oko 14.45 sati, u Čepelovcu u Bunarskoj ulici 62 –godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault bjelovarske registarske oznake u smjeru Budrovca. Uslijed nepropisnog mimoilaženja došlo je do kontakta bočnim ogledalima s teretnim automobilom VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43– godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila