U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, tri osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: nepropisno pretjecanje, nepropisno kretanje i neočekivana pojava opasnosti na cesti.   
Izdvajamo:  
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 27. travnja oko 12.50 sati, na cesti Vlaislav - Plavšinac 77-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog pretjecanja skupa vozila – teretno vozilo Iveco i priključno vozilo Krone virovitičke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač, sudario se s osobnim automobilom Bmw koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnji vozač. Nakon sudara automobil Renault je udario u priključno vozilo Krone i sletio van kolnika u odvodni kanal.
Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću lakše je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 27. travnja oko 17.25 sati, u Koprivnici u Ulici Hrvatske Državnosti 32-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja sudarila se s osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je pod utjecajem alkohola od 0,63 promila upravljao 23-godišnji vozač. U prometnoj nesreći oboje vozača je ozlijeđeno, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila