U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 6. kolovoza, oko 15.45 sati, u Šemovcima u Ulici Stjepana Radića 53 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja osobni automobil je prešao na suprotnu stranu kolnika, zahvatio travnatu površinu, udario u prilazni betonski kolni ulaz, nakon čega je vozilo odbačeno u ugao kuće. Vozačica je ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 6. kolovoza, oko 8.45 sati, u Koprivnici u Crnogorskoj ulici 58 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Nissan mađarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika u odvodni kanal i udario u zemljani nasip. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 6. kolovoza, oko 11.40 sati, u Koprivnici u Mosnoj ulici na parkiralištu 64 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake te prilikom polukružnog okretanja vožnjom unatrag udarila u parkirani osobni automobil Peugeot. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila