U protekla 24 sata zabilježeno je devet prometnih nesreća s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je devet prometnih nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je devet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Izdvajamo:  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 14. studenoga oko 7.45 sati, u Reki u Starogradskoj ulici 50-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet udario je u nepropisno parkirani teretni automobil Nissan varaždinske registarske oznake, kojeg je parkirao 21-godišnji vozač. Vozačima je naplaćena novčana kazna.
 
Jučer, 14. studenoga oko 7.50 sati, u mjestu Pesek 35-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza udarila je u osobni automobil Toyota križevačke registarske oznake kojim je upravljao 44-godišnji vozač, a koji je nakon sudara sletio van kolnika i udario u dvorišnu ogradu. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 14. studenoga oko 9.15 sati, u Reki 36-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Land Rover križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića i Ulicom 1. Maja zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udarila je u osobni automobil Citroen koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 30-godišnja vozačica, a koja je zaustavila vozilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 14. studenoga oko 12.35 sati, u Đurđevcu u Ulici Grada Vukovara 68-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja i skretanja ulijevo oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Renault varaždinske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnji vozač, a koji je u izbjegavanju sudara skrenuo ulijevo gdje je došlo do kontakta bočnog ogledala njegovog vozila i bočnog ogledala teretnog vozila Ford koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću 68-godišnji vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 14. studenoga oko 14.45 sati, u Sokolovcu na Trgu dr. Tomislava Bardeka 53-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 37-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 14. studenoga oko 17 sati, u Koprivnici na zaobilaznoj cesti 34-godišnja vozačica upravljala je osobni automobilom Fiat koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog pretjecanja udarila je u osobni automobil Opel križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 46-godišnja vozačica. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću 34-godišnja vozačica napustila je mjesto događaja, naknadno je pronađena i očitana joj je koncentracija alkohola od 1,32 promila te joj je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 14. studenoga oko 17.20 sati, u Koprivnici na Križevačkoj cesti 35-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 63-godišnja vozačica. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila