U protekla 24 sata zabilježeno je pet prometnih nesreća, dvije osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 4. veljače, oko 11.30 sati, u Budančevici u Ulici Stjepana Radića 69-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Chevrolet koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unazad s kolnog prilaza stražnjim djelom vozila je udario u bočni dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 78-godišnja vozačica. Nakon sudara vozačica je vozilom sletjela van kolnika i udarila u betonski most. U prometnoj nesreći vozačica je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Jučer, 4. veljače, oko 21 sat, u Kloštru Vojakovačkom 28-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot pulske registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u polje i prevrnula se na krov. Kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 4. veljače, oko 13.20 sati, u Koprivnici 54-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobilom Daf i priključno vozilo Krone varaždinske registarske oznake krećući se Zagrebačkom ulicom u smjeru raskrižja s Varaždinkom cestom. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja vozač se skupom vozila zaustavio kada je za njegov smjer bilo upaljeno crveno prometno svijetlo te je vozilom krenuo unazad i stražnjom stranom priključnog vozila udario u prednju stranu osobnog automobila Citroen varaždinske registarske oznake kojim je upravljala 34-godišnja vozačica, a koja je vozilom bila zaustavljena iza skupa vozila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 4. veljače, oko 13.35 sati, u Koprivnici u Mosnoj ulici 19-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisnog uključivanja u promet sa parkirališta sudario se s osobnim automobilom Opel kojim je u smjeru Starogradske ulice upravljala 34-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 4. veljače, oko 18 sati, na cesti Bukovje Križevačko-Sveti Ivan Žabno 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Chevrolet križevačke registarske oznake u smjeru Svetog Ivana Žabna. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u smjerokazni stupić i zemljani nasip te se vozilom vratio na kolnik i udario u bočnu stranu osobnog automobila Renault zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji vozač. Nakon sudara vozila su sletjela van kolnika. U prometnoj nesreći 22-godišnji vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,55 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila