U protekla 24 sata zabilježeno osam prometnih nesreća, jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom.
Izdvajamo:     
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 29. prosinca oko 7.16 sati, u Cubincu 91-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Polo križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog pretjecanja 57-godišnjeg bicikliste došlo je do udara vozila u bicikl i pada vozača bicikla u putni jarak. Vozač bicikla je lakše ozlijeđen, a vozač osobnog automobila napustio je mjesto događaja, naknadno je pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 29. prosinca oko 6.30 sati, u Peterancu u Ulici Matije Gupca 30-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika i prevrnula se na krov. Vozačici je naplaćena novčana kazna.
 
Jučer, 29. prosinca oko 8.25 sati, u Koprivnici u Vinogradskoj ulici 56-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Renault zagrebačke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u teretni automobil Opel koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 27-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 19. prosinca oko 16.55 sati, u Peterancu u Ulici Matije Gupca 52-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Honda koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udarila je u osobni automobil Toyota koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 39-godišnja vozačica. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 29. prosinca oko 20.30 sati, u Koprivnici na Bjelovarskoj cesti 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Passat koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u osobni automobil Mini Cooper koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 45-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen radi skretanja vozila ispred njega. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.   
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila