U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreća u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreća u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 30. lipnja, oko 12.45 sati, u Koprivnici na Radničkoj cesti 77 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Toyota križevačke registarske oznake te uslijed nepropisnog kretanja sletio u desno van kolnika i prednjim djelom vozila udario u rotacijsku četku za čišćenje cesta koja je bila priključena za prednju stranu traktora Linder koprivničke registarske oznake, kojim je po zelenoj površini izvan kolnika upravljao 44 – godišnji vozač. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i 62 – godišnja putnica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 30. lipnja, oko 21.05 sati, u Koprivnici 37 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,60 promila krećući Radničkom cestom u smjeru Bjelovarske ceste. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je sletjelo van kolnika, udarilo u smjerokazne stupiće i prevrnulo se na krov. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač i 17 – godišnja putnica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 30. lipnja, oko 11.30 sati, u Križevcima na Trgu sv. Florijana na parkiralištu 51 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje udario u parkirani osobni automobil Audi. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 

Jučer, 30. lipnja, oko 12.55 sati, u Križevcima u Svetokriškoj ulici 78 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Daewoo križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Potočkom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel križevačke registarske oznake kojim je upravljao 23 – godišnji vozač, i kretao se Potočkom ulicom. Tom prilikom Opel je udario u bočnu stranu Daewoa. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 30. lipnja, oko 16.10 sati, u Križevcima u Bjelovarskoj ulici 57 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake u smjeru Cubinca.  Prilikom skretanja u lijevo na kolni oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 31 – godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila te udara Hyundai u osobni automobil Škoda zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 25 – godišnji vozač, a koji je u trenutku sudara bio zaustavljen radi prometne situacije. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila