U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i četiri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i četiri s materijalnom štetom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 4. listopada, oko 22.20 sati, u Ferdinandovcu 33-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,46 promila osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika, prevrnuo se na bok i udario u stablo vrbe. Vozač je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 4. listopada, oko 7.30 sati, u Koprivnici 46-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobil Renault i priključno vozilo Schmitz slovenskih registarskih oznaka, krećući se Ulicom Ivana Česmičkoga u smjeru Đelekovečke ceste. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska traktoru Zetor koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 41-godišnji vozač i kretao se Pavelinskom ulicom u smjeru Zagrebačke ulice. Tom prilikom traktor je prednjom stranom udario u prednju bočnu stranu skupa vozila. Vozaču skupa vozila naplaćena je novčana kazna.  
 
Jučer, 4. listopada, oko 13.25 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 18-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf bjelovarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog pretjecanja skupa vozila-traktor Zetor križevačke registarske oznake koji je vukao neregistriranu i neosiguranu prikolicu, a kojim je upravljao 40-godišnji vozač. Tom prilikom Golf je udario u traktor, a potom u osobni automobil Golf križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću i vozača skupa vozila bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 4. listopada, oko 21.40 sati, u Malim Grabričanima 38-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru Lepavine. Tom prilikom vozilo je udarilo u psa koji je pretrčavao kolnik. Protiv 61-godišnjeg vlasnika psa će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 4. listopada, oko 21.40 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava na parkiralištu 25-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake te prilikom nepropisnog uključivanja u promet oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Golf križevačke registarske oznake kojim je upravljao 28-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila